Kuru İncir

Kış aylarının koruyucu kalkanı olarak bilinen kuru incir, içerdiği yüksek orandaki protein, vitamin ve minerallerle hücrelerin yenilenmesini sağlayarak kolesterolün kana karışmadan atılmasını sağlıyor.
Gribal enfeksiyonların önlenmesinde tüketilen kuru incir, sindirimin kolaylaştırılmasını sağlıyor. Kuru incir içerdiği ‘benzaldehit’ maddesiyle kanserli hücrelerin büyümesini önlüyor. Magnezyumun yüzde 30’unu, fosforun yüzde 20’sini, B1 vitamininin yüzde 5’ini ve B2 vitaminin yüzde 4’ünü içeren kuru incir, bağırsakların düzenli çalışmasını sağlıyor.


Zeytin

Yöremizdeki en kaliteli zeytinleri sizlerin sofralarınıza getiriyoruz.

Zeytinyağı

Doğal özelliklerini değiştirmeden uygun bir sıcaklıkta sadece mekanik veya fiziksel işlemler uygulanarak elde edilen yağdır...

Zeytinyağı Sabunu

Cilt güzelliği için kullanılan en doğal sabunlar

Kuru İncir

Kış aylarının koruyucu kalkanı olarak bilinen kuru incir içerdiği yüksek orandaki protein, vitamin ve minerallerle hücrelerin yenilenmesini sağlıyor.

© 2017 Fere Gıda